Visuele Journalistiek 

In de training Visuele Journalistiek II ga je direct aan de slag en leer je in praktische zin verhalen om te zetten in audiovisuele producties. Interviewtechnieken, opzetten visueel verhaal, camera, geluid, licht en montage. Onder begeleiding van professionals word je wegwijs gemaakt in de wereld van de beeldcultuur. Gedurende de training staan alle faciliteiten van het DIA de deelnemer ter beschikking.

De training Visuele Journalistiek II is open voor alle leeftijden en wordt zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden.

Programma
Download hier het programma.

Data en locatie
9 september – 30 september
Gaasterlandstraat 3-5, 1079 RH, Amsterdam

De bijeenkomsten zijn twee wekelijks op de maandag en woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Gedurende de looptijd van de trainingen kunnen de deelnemers 7 dagen per week gebruikmaken van alle faciliteiten op het DIA.

Kosten
De cursuskosten bedragen € 560,-. Leden van De Coöperatie betalen € 300,-. De cursusgelden dienen voor aanvang te zijn voldaan.

Deelnemers
Er is plek voor maximaal 20 deelnemers.

Vereisten
Deelname aan het programma vanaf 18 jaar.

Docenten

Hilbert Kamphuisen (producer, director – DUS/ DIA)
Jennifer Middleton (editor, interaction design – DIA)

Registratie
Aanmelden voor 15 augustus

De aanmelding is pas compleet nadat de cursusgelden zijn ontvangen. Kandidaten ontvangen  een schriftelijk bevestiging.

Schriftelijk afmelden -na betaling- is mogelijk tot 31 augustus. Het geeft de kandidaat recht op een volledig retour van het cursusgeld. Tot maximaal één week na de start kan men zich alsnog afmelden en dat geeft recht op 50 procent retour van het cursusgeld. Daarna zullen cursusgelden niet meer worden geretourneerd.

Bij minder dan 5 aanmeldingen zal de training Visuele Journalistiek geen doorgang vinden. Betaalde gelden worden dan volledig geretourneerd.

Meer informatie via  info@docinstam.nl

Gebruik het online registratie formulier voor aanmelden training Visuele Journalistiek.

INSCHRIJFFORMULIER - VISUELE JOURNALISTIEK