Je wordt al lid vanaf €223,- per jaar (scholieren/studenten/ leden Onfile en leden journalistencollectief De Coöperatie). Voor alle overige geïnteresseerden bedragen de kosten op jaarbasis €323,- Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt €27,-. Mocht je meer informatie willen stuur dan een mail naar info@docinstam.nl.

We zien jullie graag op het DIA dus word (redactie-) lid van clubDIA en ontvang

  • 60% korting op huur/faciliteiten voor externe opdrachten
  • Ondersteuning
  • Masterclasses
  • clubDIA filmavonden
  • Filmreizen
  • Netwerkbijeenkomsten
  • 60% workshop korting

clubDIA is er voor jou

 

Wil jij leren over en werken met media, of zoek je gewoon ondersteuning voor jouw eigen project of wil je samenwerken in een redactieteam? Dan is clubDIA iets voor jou! Ben jij 14 jaar of ouder, woonachtig in Amsterdam en/of omstreken dan kun je terecht in een redactie TV, radio maken of werken aan het online fotografie/film/TV blad filmkus.

clubDIA wil jongeren samenbrengen, maar met hen ook actief aan de bak gaan. Vanaf november 2019 gaat clubDIA maandelijks uitzendingen verzorgen op TV en via de radio. Het DIA gaat de komende tijd een TV, radio en filmblad redactie formeren op basis van de aanmeldingen. In september starten dan de redacties met werken.
Opgeven voor één van de redacties kan via het aanmeldingsformulier op deze pagina. Naast het lidmaatschap van clubDIA ontvang je als lid verschillende voordelen en kun je deelnemen aan activiteiten georganiseerd voor de leden. Mocht jij meer informatie willen of een keer polshoogte komen nemen op het DIA stuur dan een mail naar info of laura@docinstam.nl of kom gewoon een keer langs op het DIA aan de Gaasterlandstraat.

Vanaf september wordt er wekelijks vergaderd door de verschillende redacties die onderleiding staan van ervaren junior eindredacteuren. De vergoeding voor het eindredacteurschap bedraagt op jaarbasis 300 euro. De eindredacteuren overleggen 1 maal per maand met de hoofdredactie onderleiding van Laura Molsbergen, Hilbert Kamphuisen en Jennifer Middleton.

INSCHRIJFFORMULIER - clubDIA