Visuele Journalistiek 

In de training Visuele Journalistiek II ga je direct aan de slag en leer je in praktische zin verhalen om te zetten in audiovisuele producties. Interviewtechnieken, opzetten visueel verhaal, camera, geluid, licht en montage. Onder begeleiding van professionals word je wegwijs gemaakt in de wereld van de beeldcultuur. Gedurende de training staan alle faciliteiten van het DIA de deelnemer ter beschikking.

Data en locatie
28 januari – 28 februari
Gaasterlandstraat 3-5, 1079 RH, Amsterdam

De bijeenkomsten zijn twee wekelijks op de maandag en donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Gedurende de looptijd van de trainingen kunnen de deelnemers 7 dagen per week gebruikmaken van alle faciliteiten op het DIA.

Kosten
De cursuskosten bedragen € 560,-. Leden van De Coöperatie betalen € 300,-. De cursusgelden dienen voor aanvang te zijn voldaan.

Deelnemers
Er is plek voor maximaal 20 deelnemers.

Vereisten
De deelnemer is actief binnen het journalistieke veld.

DSC03768-1024x576jennifer lang
Hilbert Kamphuisen (producer, director – DUS/ DIA)
Jennifer Middleton (editor, interaction design – DIA)

Registratie
Aanmelden voor 14 januari.

De aanmelding is pas compleet nadat de cursusgelden zijn ontvangen. Kandidaten ontvangen  een schriftelijk bevestiging.

Schriftelijk afmelden -na betaling- is mogelijk tot 24 januari. Het geeft de kandidaat recht op een volledig retour van het cursusgeld. Tot maximaal één week na de start kan men zich alsnog afmelden en dat geeft recht op 50 procent retour van het cursusgeld. Daarna zullen cursusgelden niet meer worden geretourneerd.

Bij minder dan 5 aanmeldingen zal de training Visuele Journalistiek geen doorgang vinden. Betaalde gelden worden dan volledig geretourneerd.

Meer informatie via  info@docinstam.nl

Gebruik het online registratie formulier voor aanmelden training Visuele Journalistiek.

INSCHRIJFFORMULIER - VISUELE JOURNALISTIEK